Вікторія Гуцал обирає освітньо-професійну програму «Облік і аудит» в НУБіП України

30 липня 2024 року
Вікторія Гуцал в цьому році закінчує Заліщицький фаховий коледж, є творчою особистістю, має активну життєву позицію, багато мрій та сподівань, тому навчання планує продовжити в НУБіП України за освітньої-професійною програмою «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування».
  • Доброго дня, Вікторія. На Вашу думку, які важливі завдання стоять перед молодою людиною на теперішньому етапі життя?

Це вибір майбутньої професії. І віднестися до цього вибору потрібно як до початку нового цікавого життєвого етапу, а не як до необхідності. Людині, що обирає свій професійний життєвий шлях, потрібно розібратися у величезній різноманітності сучасних професій, зрозуміти їх зміст і реально оцінити свої можливості, здібності, інтереси. Невірно обрана в молодості професія створює проблеми і самій людині, і суспільству в цілому.
  • Звідки дізналися про освітньо-професійну програму «Облік і аудит» і чому саме НУБіП України?

Через соціальні мережі отримала позитивні відгуки від студентів економічного факультету НУБіП України. Потім ознайомилася з інформацією на офіційному сайті університету. Остаточно визначитися зі своїм рішенням допомогли декілька речей. Насамперед, виступи викладачів та студентів під час ознайомлення з університетом на онлайн-вечорі Відкритих дверей освітньої-професійної програми «Облік і аудит» спеціальності "Облік і оподаткування", що був організований 29 лютого 2024 р. кафедрою обліку та оподаткування. В жодному з відвіданих раніше закладів я не відчула такого щирого захоплення своїм факультетом та навчанням, і переконалась: економічний факультет НУБіП України – єдина творча і дружна родина.
  • Які маєте захоплення і що очікуєте від навчання в університеті?

Мої захоплення – це спорт, люблю пробіжки, також захоплююсь мистецтвом, а саме музикою, живописом, фотографією, у вільний час із задоволенням читаю і по можливості подорожую, подобається кулінарія, експериментую на кухні. Взагалі в житті я звикла займати активну життєву позицію.
Щодо очікувань, то в НУБіП України на економічному факультеті готують класних спеціалістів! Тому маю чіткі наміри отримати нові, якісні знання, практичний досвід, емоції, маю бажання розвиватися і рости, зав’язати нові знайомства. Освітньо-професійна програма «Облік і аудит» відкриває широкі можливості в подальшому житті, це надихає мене працювати на результат, отримати якомога більше від навчання, аби потім мати змогу реалізувати себе.
  • Дякуємо Вам, Вікторія, за розмову і хай все вдається!

 
Розмову вели
Олег КРИВОРОТ, старший викладач
кафедри обліку та оподаткування НУБіП України
Наталія ХОМІВ,
завідувач міжкафедральної навчальної
лабораторії на базі ВП НУБіП Україна
«Заліщицький аграрний коледж
ім. Євгена Храпливого»
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook