Кафедра тракторів і автомобілів випускає перших трактористів-аграріїв: нове покоління професіоналів

16 липня 2024 року
НУБіП України

На кафедрі тракторів і автомобілів відбулася державна кваліфікаційна атестація слухачів з підготовки кваліфікованих робітників за професією 8331 «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» категорії А1 (ДСПТО 8331.А.01.50-2016). Слухачі успішно склали теоретичний та практичний іспити, продемонструвавши високий рівень знань та практичних навичок, отриманих під час навчання.

 

Під час атестації слухачі продемонстрували ґрунтовні знання з теорії та вміння застосовувати їх на практиці. Теоретичний іспит включав питання з основ експлуатації, обслуговування та ремонту сільськогосподарської техніки, а також з безпеки праці. Практичний іспит охоплював виконання завдань на тракторах, що включало водіння, технічне обслуговування та ремонт сільськогосподарської техніки.

 

 

За підсумками двох іспитів слухачі отримають свідоцтва про присвоєння кваліфікації тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва категорії А1. Це свідчить про їхню готовність до професійної діяльності та відкриває нові перспективи у сфері сільського господарства.

Юліана КОЛЄСНІК,
асистент кафедри тракторів і автомобілів

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook