28 червня – День Конституції України!

28 червня 2024, 15:31
Шановні студенти, викладачі та співробітники університету!
28 червня 1996 року Верховна Рада схвалила Основний Закон України, закріпивши правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це ті цінності, яких прагне позбавити нашу країну агресія рф.
Конституція України – основа розвитку незалежної демократичної держави, символ національної державності для мільйонів наших громадян, які вже третій рік повномасштабного вторгнення героїчно боронять свою Вітчизну на фронті. Свій вклад в Перемогу робить і наш колектив – у лавах Збройних Сил України, територіальній обороні, волонтерською допомогою і благодійними коштами. А в тилу нашим головним завданням залишається якісна підготовка фахівців для економіки держави та її повоєнної відбудови.  
Ми віримо – наша перемога невідворотна. Адже процес українського державотворення дедалі міцнішає, бо в його основі – гідність, єдність і громадянська відповідальність усіх українців, тисячолітня історія європейської держави.
У цей святковий день щиро бажаємо Перемоги, Миру, міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради
процвітання університету та України!
Хай мир і благополуччя прийдуть на нашу землю!
СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!
 
З глибокою повагою –

ректор НУБіП України           Вадим Ткачук

президент НУБіП України                Станіслав Ніколаєнко
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook