ЗРОБИ СВІЙ ВИБІР ПРАВИЛЬНО: ВОДНІ БІОРЕСУРСИ ТА АКВАКУЛЬТУРА

25 червня 2024, 10:40

          Здобувачі вищої освіти НУБІП України факультету тваринництва та водних біоресурсів зі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультури» поєднують виробничу практику з науковою, організаційно-культурною та спортивною діяльністю.

 

Студенти приймали активну участь у виставці-конференції «Food &NonFood master CatMan master – 2024». Виставка проходила в ВЦ «Акко Інтернешнл», було більше 1000 гостей зі стендами виробників та постачальників продукції АПК в тому числі і рибної.

 

Приватне акціонерне товариство «Хмельницьке виробниче сільськогосподарсько-рибоводне підприємство» представляли свою нову торгову марку ТМ «Моя рибонька» (де студенти зі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» проходять виробничу практику). Господарство має свій цех переробки де виготовляє консерви, займається переробкою та заморожуванням риби, але саме на виставці були представлені консерви власного виробництва. Виставка проходила за підтримки USAID та Chemonics.

 

Також студенти активно прийняли участь у конференції, яка проходила в змішаному форматі та була присвячена заходу «Дні студенської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького».

 

 

Після конференції, студенти були нагороджені грамотами та сертифікатами. Звісно, здобувачі НУБіП України у вільний час мали можливість погуляти по стародавньому чарівному Львову.

 

Цікаво та з призовими нагородами пройшли змагання  Кубку України з веслування на човнах «Дракон» у м. Полтава. Участь приймало більше 300 учасників з різних областей України, де Сніжана Жигайло також приймала активну участь.

 

 

Разом з командою Сніжана виборола три золотих і одну срібну медаль. А саме на таких дистанціях: жіночий клас 2000 м – 1 місце, жіночий клас 200 м – 1 місце, змішаний клас 2000 м – 1 місце, змішаний клас 200 м – 2 місце. 

 

 

 

Дякуємо ЗСУ за можливість жити, працювати, навчатися та активно поєднувати корисне з приємним.

Ще раз переконуємося, що студенти зі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура» – НАЙКРАЩІ. Як кажуть студенти «ми зробити свій вибір професії правильно».

 

І це лише наведено поєднання виробничої практики з різними видми діяльності, а в нас ще стільки ЦІКАВОГО!

 

 

Вступники кампанії 2024 – зробіть правильний вибір професії!

 

 

Наталія РУДИК-ЛЕУСЬКА

завідувачка кафедри гідробіології та іхтіології

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook