НУБіП піднявся в рейтингу «ТОП-200 Україна» за 2024 рік

19 червня 2024 року
В оприлюдненому рейтинзі українських університетів «ТОП-200 Україна 2024» Національний університет біоресурсів і природокористування України поліпшив свої позиції та зайняв сьому сходинку. 
Рейтинг вишів «ТОП-200 Україна» вісімнадцятий рік поспіль розробляє Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» спільно з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence.

За визначенням укладачів рейтингу, у процесі складання цьогорічного рейтингу враховано сучасні тенденції розвитку вищої освіти, яка перебуває в стані глибинних змін у ході здійснюваних реформ та зазнає великих втрат в результаті повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну.
Оцінювання діяльності українських університетів у 2024 році здійснювалося на основі використання 6 міжнародних і 4 національних показників.
З-поміж них найбільші вагові коефіцієнти мають академічна, науково-видавнича діяльність, оцінка науково-дослідницьких досягнень через порівняння сайтів університетів, досягнення в розрізі Цілей сталого розвитку ООН та оцінювання впливу університетів на суспільство в чотирьох широких сферах: дослідження, інформаційно-просвітницька робота, управління та навчання.

  

 

За матеріалами Osvita.ua

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook