Сучасні проблеми інтенсифікації рослинництва: наукова доповідь завідувача кафедри Євгена КАЛІНІНА

14 червня 2024 року
НУБіП України

На Вченій раді механіко-технологічного факультету завідувач кафедри Євген КАЛІНІН представив наукову доповідь, присвячену актуальним питанням формування системних властивостей сільськогосподарських агрегатів рослинництва та викликам, що виникають в умовах інтенсифікації технологічних процесів вирощування сільськогосподарських рослин.

Євген КАЛІНІН підкреслив, що інтенсифікація технологічних процесів вимагає нових підходів до проектування та експлуатації колісної техніки. Також наголосив на важливості інтеграції сучасних наукових досягнень у процес створення нових тракторів, що дозволить підвищити їхню надійність, ефективність та екологічну безпеку.

Доповідь викликала значний інтерес серед присутніх. Відбулася активна дискусія, під час якої учасники обговорили практичні аспекти впровадження нових наукових розробок у виробничий процес та перспективи розвитку сільськогосподарської техніки в умовах сучасних викликів.

Євген КАЛІНІН підкреслив, що співпраця між міжнародною науковою спільнотою у вирішенні питань безвідмовної роботи техніки для рослинництва є ключем до успішного впровадження інновацій у сільськогосподарське виробництво.

 

Юліана КОЛЄСНІК,
асистент кафедри тракторів і автомобілів


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook