Філософія підготовки висококваліфікованих кадрів для підприємств м'ясної галузі: фахівці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України взяли участь у бізнес-форумі «Зерно. Свині. М’ясо – 2024»

17 червня 2024 року
 12 червня 2024 року відбувся бізнес-форум «Зерно. Свині. М’ясо – 2024». Захід організовано Асоціацією "М'ясної галузі" і Центром підвищення ефективності в тваринництві та метою якого було об’єднання всіх сфер продовольчої безпеки України – зерновий бізнес, свинарство, м'ясну галузь, ритейл та суміжні галузі та створення коаліції на всіх ланках продовольчого ланцюга – від зернятка в полі до готового м’ясного виробу на столі споживача.

 У бізнес-форумі взяли участь декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України, доктор технічних наук, професор, академік АН вищої освіти України Лариса Баль-Прилипко, завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, кандидат технічних наук, доцент Галина Толок та доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент Ігор Устименко.

 У рамках програми бізнес-форуму, з доповіддю “Філософія підготовки висококваліфікованих кадрів для підприємств м'ясної галузі” виступила декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України, доктор технічних наук, професор, академік АН вищої освіти України Лариса Баль-Прилипко.

 Лариса Баль-Прилипко ознайомила учасників бізнес форуму – потенційних роботодавців випускників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з місією НУБіП України; концепцією підготовки висококваліфікованих кадрів для підприємств м'ясної галузі в НУБіП України, яка базується на орієнтирах сучасної моделі випускника спеціальностей Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, зокрема, знання технологій, активне прагнення розширити життєвий горизонт, раціональне використання свого часу, особистий успіх, інтелектуальний розвиток, вміння працювати в колективі, співпраця з роботодавцями, відкриття наукових журналів, участь у заходах, міжнародна діяльність.

 Участь фахівців факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України у бізнес-форумі «Зерно. Свині. М’ясо – 2024» дала змогу налагодити та підтримати ділові стосунки з провідними експертами галузей, виробниками, переробниками, постачальниками, дізнатись про інновації, актуальні тенденції для якісного освітнього процесу та успішного працевлаштування здобувачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.

 Ігор Устименко,
доцент кафедри технології мʼясних,
рибних та морепродуктів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook