Виїзне навчальне заняття до «Автоцентр на Столичному»

10 червня 2024 року
   У рамках літньої навчальної практики, здобувачі освіти спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» разом з професором кафедри Олексієм СТЕПАНОВИМ та наставником групи АТ-2307 Юліаною КОЛЄСНІК відвідали «Автоцентр на Столичному», що є підрозділом Корпорації «УкрАВТО». Цей автосервіс вже більше 20 років займає одну з лідируючих позицій на автомобільному ринку України, пропонуючи послуги з продажу та обслуговування автомобілів найвищої якості.

 

   Начальник департаменту сервісу Корпорації «УкрАВТО» Олександр ЧАЛЕНКО ознайомив здобувачів з роботою автосервісу та його основними підрозділами. Студенти побачили різні відділи та цехи, де здійснюються високоякісні послуги з ремонту та діагностиці, тюнінгу та комплексного обслуговування автомобілів. Вони дізналися про найсучасніше обладнання, новітню техніку з повним набором необхідних інструментів для гарантійного та післягарантійного обслуговування автомобілів.

 

   Експерти автосервісу розповіли студентам про сучасні тенденції в автомобільній індустрії та поділилися своїм досвідом щодо впровадження інновацій у сфері технічного обслуговування.

 

 

   Під час демонстрації роботи різних агрегатів автомобілів, студенти мали можливість власноруч спробувати підключити автоматизацію двигунів під наглядом провідного спеціаліста компанії.

 

 

 

 

   Візит до «Автоцентру на Столичному» залишив у студентів незабутні враження та надав їм безцінний практичний досвід, який буде корисним у їхній майбутній професійній діяльності. Вони високо оцінили рівень сервісу та професіоналізм співробітників автосервісу.

 

 

 

   Такі навчальні візити сприяють підвищенню кваліфікації майбутніх фахівців та допомагають їм краще підготуватися до викликів сучасного ринку праці.

Юліана КОЛЄСНІК,
асистент кафедри тракторів і автомобілів

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook