Початок літньої навчальної практики

5 червня 2024 року
НУБіП України

На кафедрі тракторів і автомобілів розпочалася літня навчальна практика для здобувачів освіти спеціальностей 274 "Автомобільний транспорт" та 208 "Агроінженерія". Керівниками практики є завідувач кафедри Євген КАЛІНІН, доценти кафедри Іван КОЛЄСНІК, Максим ПАВЛЕНКО та асистент кафедри Станіслав КОСТЮК.

 

 

Практика розпочалась з інструктажу із техніки безпеки, який провели керівники. Вони детально розповіли про обсяг робіт, які мають виконувати студенти впродовж навчальної практики. Зокрема, було зазначено, що студенти ознайомляться з сучасним обладнанням і технікою під час екскурсії до автосервісу, опанують методи діагностики та ремонту автомобілів і сільськогосподарської техніки. Керівники також наголосили на важливості дотримання правил безпеки та організації робочого процесу.

 

 

Впродовж практики студенти матимуть можливість застосувати свої теоретичні знання на практиці, підвищуючи свої професійні навички в реальних умовах. Вони працюватимуть з різноманітними механізмами, проводитимуть технічне обслуговування та ремонти, що сприятиме їхньому професійному зростанню у підготовці до майбутньої роботи.

 

Юліана КОЛЄСНІК,
асистент кафедри тракторів і автомобілів


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook