Ректорат: завершуємо екзаменаційну сесію, готуємося до вступної кампанії та нового навчального року в умовах воєнного стану

4 червня 2024, 13:11
 03 червня 2024 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Очільник університету подякував за організоване проведення Дня університету, який став не тільки нашим академічним світом, а й приводом нагадати суспільству про наші здобутки і переваги.

 

  Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка проінформував про завершення реєстрації для складання ЄВІ та ЄФВВ для вступу в магістратуру. З 24 червня по 15 липня відбудеться складання цих іспитів.

  Голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко закцентував на виїзній екскурсії до Умані для працівників університету, оздоровчій кампанії дітей співробітників.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про формування наказів на відпустки та прийом заяв на продовження дії строкового трудового договору.

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький зупинився на заходах, які провів студентський актив до 126-річчя університету – закладено капсулу часу, провели товариський футбольний матч з коміками.
  Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів про внесення засобів захисту рослин. Гостро стоїть питання доїння корів в господарствах у зв’язку з вимкненням світла.

  Директор Благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін проінформував про надану допомогу в межах відзначення Дня університету та благодійну допомогу.
  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша зупинився на вступі до аспірантуру – очікується підвищення прохідного балу за ЄВІ. Триває підготовка до випусків студентів, планується відзначити кращих студентів за успіхи в навчанні, наукових дослідженнях, громадському житті, спорті, мистецькі здобутки тощо.

  Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на червневому засіданні вченої ради, де буде заслуханий звіт декана факультету аграрного менеджменту про реалізацію програми «Голосіївська інціатива-2025».
  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про конкурс експертів, звітну кампанію та підготовку нових проектів, які змагатимуться за державне фінансування.

  Директор Студентського містечка Сергій Стецюк зупинився на сплаті за проживання в гуртожитках. Триває ремонт кімнат для поселення студентів нового набору.
  Начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко доповів про перебіг екзаменаційної сесії в інститутах та коледжах, складання НМТ.

  Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька проінформувала про виплату стипендій, заробітної плати за травень.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про підготовку виїзду до Китаю групи викладачів, які працюватимуть в філії університету в м. Ліньї. Минулого тижня відбулася зустріч із заступником посла Держави Ізраїль, де обговорювалися питання наукової співпраці. Також брали участь у заходах, присвячених дням незалежності Аргентини та Італії.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про реалізацію програми з облаштування інклюзивного середовища в університеті, виконання ремонтних робіт в навчальних корпусах та гуртожитках. Розпочато роботу з проектування заміни ліфтів у висотних гуртожитках.

 Проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха проінформувала про перебіг практик на базі навчально-дослідних господарств, підготовку до нового навчального року, організацію випусків тощо.

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Тонсі – організовано завершити сесію, внести пропозиції щодо графіку навчального процесу на наступний навчальний рік. Сергію Кваші – супроводжувати випуски бакалаврів, спільно з проректором Валерієм Іщенком та директором Студмістечка Сергієм Стецюком активізувати ремонтні роботи в гуртожитках. Миколі Грунтковському – спланувати нараду за підсумками діяльності господарств протягом 5 місяців року.

 

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook