Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання розвитку науки та техніки в умовах глобалізації»

14 травня 2024 року

 14 травня 2024 року в Боярському фаховому коледжі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася Міжнародна науково-практична конференція «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ НАУКИ ТА ТЕХНІКИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ».
Проведення конференції в такому форматі дозволило розширити тематичні напрямки, охопити різні аспекти професійної підготовки майбутніх фахівців у галузях економіки, комп’ютерних наук, менеджменту та маркетингу: проблеми й перспективи розвитку науки та техніки в Україні; стратегії розвитку економічних і соціальних процесів і систем в умовах повоєнного відновлення України; адаптація підприємництва України в умовах змінних процесів і кризових ситуацій; перспективи повоєнного відновлення на засадах цифровізації; роль фінансового сектора в умовах війни та післявоєнного відновлення; економіка сталого розвитку в умовах війни; взаємодія науки та бізнесу в контексті розвитку технологій; інформаційні технології та цифрові інструменти в умовах невизначеності; науково-дослідна робота у різних сферах життєдіяльності суспільства; інформаційні технології: новітні розробки в області комп’ютерних технологій, штучного інтелекту, машинного навчання.

На початку конференції промову виголосив голова організаційного комітету, кандидат технічних наук, викладач-методист, а також директор Боярського ФК НУБіП України Сергій Кропивко. У своїй промові Сергій Володимирович висловив вдячність Збройним силам України за можливість проведення подібних заходів, згадав про загиблих захисників України та запропонував учасникам конференції вшанувати їх пам'ять хвилиною мовчання. Директор також звернув увагу на необхідність для українського бізнесу знаходити нові стратегії та інноваційні шляхи розвитку в умовах невизначеності та викликів, пов'язаних з війною, і побажав всім цікавих доповідей та продуктивних дискусій.
Прийняли участь у пленарному засіданні завідувачі кафедр економічного факультету: к.е.н., доцент Вікторія Костюк, к.е.н., доцент Андрій Музиченко та викладачі: асистент кафедри економіки, к.е.н. Ольга Рубан, доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, к.е.н. Сергій Нікітченко.

Учасники конференції отримали сертифікати та приємні подарунки, власного виробництва, від організаторів.
Конференція пройшла на високому організаційному та науковому рівні, у формі дискусій та великим зацікавленням до піднятих питань.


Рубан Ольга, к.е.н., асистент кафедри економіки

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook