Кафедра економічної теорії запросила на навчання учнів Бородянщини

7 травня 2015 року

     Доцент кафедри економічної теорії Пащенко О.В. провела профорієнтаційну роботу серед школярів 11 класу Новозаліської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бородянського району. Вона ознайомила випускників з історією університету, правилами вступу, детально розповіла про особливості навчання за напрямами підготовки і спеціальностями на факультеті аграрного менеджменту.
 

     Школярам наголошувалося на можливостях поглиблено вивчати іноземні мови, отримувати подвійні дипломи, реалізовувати свої наукові, творчі та спортивні здібності. Випускники отримали інформаційні буклети про університет та факультет.

 

     Під час зустрічі учнів проінформовано про різнобарвне студентське життя в університеті. Всі охочі можуть займатися громадською діяльністю, спробувати себе у студентському самоврядуванні, різноманітних гуртках, секціях, клубах за інтересами. Майбутніх студентів чекатимуть неповторні моменти, численні свята, нові знайомства та багато іншого. Поза всяким сумнівом, студентські роки стануть одним із кращих періодів життя та залишать приємні спогади.
 

Запрошуємо абітурієнтів навчатися на факультеті аграрного менеджменту одного з найкращих університетів країни.

 Пащенко О.В.,
доцент кафедри економічної теорії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook