Розвиток практичної підготовки здобувачів освіти спеціальностей 274 «Автомобільний транспорт» та 208 «Агроінженерія»

16 травня 2024 року
НУБіП України

Компанія «УкрАВТО» зацікавлена та сприяє розвитку автомобільної галузі в Україні. Компанія активно працює з молодими спеціалістами профільних освітніх закладів та виступає надійним партнером та стейкхолдером для технічно-професійних та вищих закладів освіти по всій Україні.

 

 

Тому сьогодні на кафедру тракторів і автомобілів завітали представники компанії УкрАВТО, де їх зустрів та привітав завідувач кафедри Євген КАЛІНІН, який з радістю провів екскурсію навчальними лабораторіями по вивченню конструкції вузлів та агрегатів тракторів і автомобілів, розповів, як проходять заняття для здобувачів освіти спеціальностей 274 «Автомобільний транспорт» і 208 «Агроінженерія» та за допомогою якого обладнання і приладів здобувачі вивчають дисципліни фахового спрямування. Після ознайомлення з лабораторіями, представники компанії УкрАВТО, в рамках співпраці, запропонували свою підтримку у відновленні та осучасненості матеріально-технічної бази кафедри тракторів і автомобілів та можливість оновити одну з лабораторій під сучасні легкові та вантажні автомобілі міжнародних брендів.

 

Також представники компанії УкрАВТО зустрілись зі здобувачами другого року навчання спеціальності 208 «Агроінженерія» та першого року навчання спеціальності 274 «Автомобільний транспорт». Представники розповіли особливості своєї компанії, як отримати практичний досвід роботи з всесвітньо відомими автомобільними брендами в сучасно обладнаних сервісних зонах з можливістю навчання, проходження виробничої практики та подальшого працевлаштування в одному з власних дилерських центрів УкрАВТО, як в м. Києві, так і в інших містах України.

Також представники корпорації розповіли про мережу власних навчальних центрів «Академія УкрАВТО», де кожен має можливість розвиватися і рости професійно, отримуючи знання та навички від українських і закордонних експертів, адже професійні знання та розуміння бізнес-процесів дають кожному можливість побудувати кар'єру та бути ефективним і затребуваним, щоб реалізувати свій потенціал в Корпорації УкрАВТО.

 

Презентація від представників компанії УкрАВТО викликала живий інтерес серед студентів, що створив дискусію на якій обговорювались питання щодо проходження практики та можливість подальшого працевлаштування. Після конструктивних відповідей, представники також задавали питання відповідні фаху, відповідаючи на які здобувачі мали змогу отримати брендові подарунки від компанії УкрАВТО.

Зустріч видалась цікавою та корисною. Кафедра тракторів і автомобілів дякує представникам компанії УкрАВТО за співпрацю та підтримку професійного розвитку наших здобувачів.

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Юліана КОЛЄСНІК


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook