АНГЛОМОВНИЙ ОНЛАЙН-КУРС ВІД RESEARCH4LIFE

13 травня 2024 року
  З 27 травня по 30 червня 2024 року відбудеться п'ятитижневий англомовний онлайн-курс з наукової комунікації, інформаційної грамотності та використання порталу Research4Life. Курс містить 6 модулів, які охоплюють наступні питання: наукова комунікація; інформаційна грамотність; використання порталу Research4Life; доступ до колекцій Hinari, AGORA, OARE, ARDI та GOALI; поширення результатів наукових досліджень; адвокація та розвиток потенціалу Research4Life. Архівні записи схожих вебінарів українською мовою, що відбулись у 2023 році, доступні на ресурсах Державної науково-технічної бібліотеки України. Організатори: Research4Life, Міністерство освіти і науки України, ДНТБ.
   Що ви отримаєте від цього курсу?
   МВОК дозволяє учасникам вивчати сферу своїх інтересів протягом п'ятитижневого періоду. Курс охоплює такі теми, як ландшафт наукової комунікації, навички інформаційної грамотності, адвокація та стратегії розвитку потенціалу. Крім того, він надає конкретну інформацію про використання порталу уніфікованого контенту Research4Life та колекцій для конкретних дисциплін (Hinari, AGORA, OARE, ARDI та GOALI).
   Після завершення іспиту учасникам курсу буде надано Сертифікат про відвідування. Ті, хто складе іспит з оцінкою не нижче 7.0, отримають Certificate of Achievement.

   Детальніше: http://surl.li/tmxfu, http://surl.li/tmxjv, https://dntb.gov.ua/research4life 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook