ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "Комунікація як чинник транспарентності соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри"

11 травня 2024 року

 9-10 травня 2024 року в Навчально-науковому Інституті Комунікацій Західноукраїнського національного університету (м. Тернопіль) відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "Комунікація як чинник транспарентність соціальної взаємодії: психологічний, історичний, правовий, економічний та політичний виміри". Учасником конференції від кафедри іноземної філології і перекладу була д.пед.наук, професорка кафедри Олена МОСКАЛЕНКО.

Конференція охопила надзвичайно широке коло учасників і гостей. Було багато представників міжнародних організацій, правоохоронних органів, практикуючих психологів, викладачів. Конференція проводилася англійською мовою з перекладом на українську мову із залученням професійних перекладачів, у змішаному форматі. На конференції було розглянуто багато практичних кейсів, проаналізовано інформацію стосовно ведення кризових переговорів, професіонали-практики провели декілька тренінгів, спрямованих на ведення ефективної комунікації. Загалом, захід бів дуже інформативний та цікавий.

 

 

Олена МОСКАЛЕНКО
За інформацією кафедри іноземної філології і перекладу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook