Наші студенти у світі своєї професії

22 квітня 2024 року
22-го квітня 2024 року у День Землі здобувачі освіти 2-го курсу Лисюченко Вікторія та Рухаленко Анастасія мали змогу очно долучилися до екопроєкту Green Your Future від компанії Mazars.
Mazars Україна – це аудиторська, податкова та консалтингова фірма, для якої тема екології є надзвичайно важливою. Так, як на економічному факультеті ще з другого курсу викладають дисципліни в розрізі тематики «sustainable development», а ця тема є дуже актуальною та поширеною серед сучасного бізнесу, студенти змогли розділити спільні цінності з компанією Mazars та послухати лекцію в оффлайн форматі.

Вступне слово було надано Керуючому Партнеру Mazars Ukraine Грегуару Датте. Головною думкою проєкту було: «Задовільняти свої потреби так, щоб майбутні покоління змогли задовільнити свої». Учасники лекції були ознайомлені з професією майбутнього – ESG-консультант. Після лекції кожен учасник отримав сертифікат! 

 

Завдяки цьому навчанню студенти спеціальності 051 Економіка отримали можливість розширити практичні навички та закріпити вивчений матеріал на парах в університеті. Вони змогли вільно вирішувати поставлені завдання, адже вже були знайомі з темами «Sustainability, CSR, ESG» на лекціях та практичних заняттях з дисциплін: «Економіка сталого розвитку» та «Соціальна відповідальність бізнесу».

Вікторія та Анастасія відповідали на запитання екоквесту, вирішували поставлені задачі, по закінченню екоквесту за активну участь отримали цінні подарунки від компанії.

Дякуємо за безцінний досвід компанії Mazars Ukraine!


Вікторія Лисюченко, студентка економічного факультету.
Ольга Рубан, к.е.н., викладач дисциплін
«Економіка сталого розвитку» та «Соціальна відповідальність бізнесу».
Віталій Нагорний, к.е.н., викладач дисципліни
«Соціальна відповідальність бізнесу».
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook