Формуємо навички роботи у команді

6 травня 2024 року

Емоційне життя студента визначається характером і змістом навчальної діяльності. Пізнання нового, цікавого приносить йому насолоду, задоволення, що є мотивами цього процесу. Найвищу насолоду і задоволення від навчальної діяльності  студент отримує у стані натхнення, що робить навчання ефективним.  

 

Прикладом такого навчання стала практична робота з дисципліни “Лідерство і управління кар'єрою”,  яка була проведена в групах 1-го курсу освітньо-професійної програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” і  “Міжнародна економіка”. 

 На  пару  студентів ОПП “Міжнародна економіка” завітав декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва Анатолій Дмитрович. Заняття призначено формуванню навичок роботи у команді, вмінню проаналізувати роль кожного в процесі спільної діяльності.

Метою заняття є сприяння  креативному розвитку та розвитку творчих здібностей, створення позитивного емоційного настрою, умов для розкриття можливостей кожного студента, вмінню створювати образ, який би вирізнявся оригінальністю, варіативність і гнучкістю. 

Завдання виконувались  в міні-групі з  4-х учасників. Для роботи знадобилися: спагетті, клейка стрічка, мотузка, маршмеллоу, ножиці, метр.

 

За 50 хв. потрібно було побудувати  башту з наявних матеріалів. На верхівці башти обов'язково має кріпитися маршмелоу. Конструкція повинна бути стійкою, не кріпитися до інших предметів, стін, стелі, підлоги. 

Емоції це індикатори, які показують, що в даний момент відчуває людина. То спочатку можна було побачити на обличчях студентів здивування, яке швидко змінилося на зацікавленість,  з'явилися посмішки і радість. Отже,  утворився сприятливий емоційний клімат для освіти студентів.

Ось таки Ви - веселі, креативні, непосидючі!

Креативно, творчо, активно, з посмішками і жартами  виконувалося завдання. Студенти були ініциативні, проявили інтерес, творчу уяву, здатність створювати нове. А ще -  отримувати задоволення від результату і самого процесу творіння!

 

Шановні студенти, яскравих  Вам буднів, веселих друзів, продуктивного навчання,успішних іспитів, лояльних викладачів! Нехай студентськи роки стануть найбільш незабутніми і крутими, принесуть знання, надійну дружбу і незабутні враження!  

 

                                                             Лариса Коваленко, викладач  дисципліни

 

                                                                  “Лідерство і управління кар'єрою”

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook