Профорієнтація на Полтавщині триває!

30 квітня 2024 року
Лохвицька ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів

      30 квітня 2024 року доцентом кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Наталією НЕСТЕРОВОЮ було проведено профорієнтаційний он-лайн-захід для учнів 11 класів Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 (м. Лохвиця, Полтавської області). Учнів зібралося небагато, оскільки зустріч відбулась он-лайн в учбовий день, проте розгорнулась жвава дискусія. Школярі були дуже зацікавлені в інформації про факультет захисту рослин, біотехнологій та екології та його спеціальності, задавали багато запитань: по-перше, цікавились умовами проживання в гуртожитку та наявністю безпечного укриття, чи є можливість стажування за кордоном та отримання подвійного диплому, а по-друге, який відсоток випускників працевлаштовується за фахом.

          Також під час розмови з учнями Наталією Георгіївною зазначено пріорітети у виборі майбутньої професії, спеціальностях, за якими здійснюється підготовка в НУБіП України, а також наголошено на важливості ролі захисника рослин, біотехнологій та екології в Україні та про особливості вступної кампанії 2024 року. Учні, в свою чергу, поділилися позитивними враженнями після участі у Дні відкритих дверей 4 квітня 2024 р.!

  

         Усі школярі та присутні вчителі були раді почути інформацію про найкращий аграрний вуз України та висловили надію поповнити ряди студентів нашого факультету!

Висловлюємо вдячність керівництву Лохвицької загальноосвітньої школи

І-ІІІ ступенів №2 за можливість провести такий захід для школярів!

 

 

Наталія НЕСТЕРОВА

доцент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook