Члени гуртка «Економіст» активно взяли участь у Дні відкритих дверей, який пройшов на економічному факультеті для майбутніх абітурієнтів, випускників коледжів і технікумів

18 квітня 2024 року
18 квітня 2024 року на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів.
До заходу долучилися майбутні  абітурієнти як в очному так і в дистанційному форматі. Саме на кафедру економіки завітали майбутні вступники  з освітніх закладів України: Бобровицький фаховий коледж, ВП НУБіП України,  ВПС НУБіП України «Ірпінський фаховий коледж», ВСП НУБіП України «Боярський фаховий коледж» НУБіП України», Немішаївський фаховий коледж, Житомирський агротехнічний фаховий коледж.
Традиційно знайомство з університетом розпочалося з 3-го корпусу, де майбутні абітурієнти оглянули презентації факультетів та навчально-наукових інститутів у Гербовій залі. 
 
 
Знайомство з економічним факультетом  розпочалося з презентації декана факультету, доктора економічних наук, професора Анатолія Діброви. Декан розповів про історію факультету, його славетних випускників, детально зупинився на інформації щодо спеціальностей та освітніх програм, а також про організаційну структуру факультету та познайомив майбутніх абітурієнтів з завідувачами кафедр.
 
 
Далі майбутніх абітурієнтів гостинно зустрічали члени кафедри економіки на чолі із її завідувачем доктором економічних наук, професором Вікторією Байдалою, яка зазначила,  що кафедра економіки   має значний потенціал, потужний та високопрофесійний кадровий склад, достатнє матеріально-технічне забезпечення, ґрунтовні традиції забезпечення якості підготовки кадрів. Наші гості мали можливість поставити питання безпосередньо викладачам кафедри та познайомитися з особливостями організації навчання за спеціальністю 051 Економіка. 
 
 
Активну участь у цьому заході взяли також члени гуртка «Економіст», який функціонує на даній кафедрі. Гуртківці, зокрема Іван Панасюк, Сергій Думанчук та Аліна Гончарук розповіли про умови  навчання в університеті, умови проживання в гуртожитку та як проводять дозвілля у вільний від навчання час. 
 
 
Всі учасники заходу відмітили толерантне ставлення, атмосферу доброзичливості та поваги, висловили подяку за цікавий захід.
Загалом проведений захід викликав зацікавленість у молоді і вселяє надію, що присутні випускники загальноосвітніх навчальних закладів поповнять ряди студентства нашого економічного факультету.
Щиро запрошуємо та чекаємо здобувачів вищої освіти на навчання до нашого університету.
 
Керівник гуртка «Економіст»
к.е.н., доцент кафедри економіки
Людмила СТЕПАСЮК
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook