Комунікація наставника з студентами групи ТТ-2207ст

26 квітня 2024 року
   Комунікація студентів з наставником є важливою складовою навчального процесу. Наставником академічної групи ТТ-2207 ст Євгенією Марчишиною була проведена кураторська година з студентами, на якій були розглянуті результати проміжної атестації, показники відвідуваності здобувачами занять, питання вступу у магістратуру та інші організаційні моменти. 

   Піднімалось також питання безпеки і здоров’я студентів. Життя в умовах воєнного часу не просте, тому важливо постійно пам’ятати про правила поведінки під час оголошення сигналу «Повітряна тривога».
   Оскільки, студенти групи цього року закінчують 2 курс бакалаврату скороченого терміну, то вони цікавились питаннями випускних іспитів, а також вступу в магістратуру. Наголошено на підготовці документів та реєстрації до складання ЄВІ відповідно до календарного плану організації та проведення у 2024 році вступних випробувань до магістратури, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України. Вступні випробування проходитимуть у дві сесії: основна сесія: 24 червня-15 липня; додаткова сесія: 31 липня -14 серпня. Наказом також передбачено два періоди реєстрації осіб, які бажають узяти участь у ЄВІ, - основний та додатковий. Основний етап реєстрації триватиме із 7 до 29 травня включно. Реєстрацію здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. Зареєстровані учасники отримають екзаменаційні листки, у яких буде зазначено дані для здійснення входу на інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури». У додатковий період (17–21 червня) матимуть змогу зареєструватися для проходження ЄВІ ті особи, які не змогли цього зробити під час основного періоду реєстрації.
 
   На зустрічі студенти отримали необхідну інформацію, обговорили подальші плани.

 

Євгенія Марчишина, доцент кафедри ОПБСТ
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook