Регіональний семінар заступників директорів шкіл з виховної роботи

24 квітня 2015 року

 23 квітня у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» та ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» відбувся регіональний семінар заступників директорів шкіл з виховної роботи на тему: «Національно-патріотичне виховання як складова частина духовного розвитку громадянина України».
Семінар розпочався вечорницями в українській хаті, яку святково прибрали вишиванками студенти інституту.
Гостинно зустрічали гостей господині вечорниць П’єнтак Г.І. та Бойко О.І.
З привітальними словами до присутніх звернулися перший заступник директора інституту з наукової, навчальної та навчально-методичної роботи Русиняк М.О. та директор коледжу Пилипишин С.І.
Змістовною та повчальною була промова Архієпископа Тернопільського, Кременецького та Бучацького Нестора. Він наголосив про актуальність співпраці української церкви та педагогів-вихователів у напрямку виховання молоді. За таку співпрацю він відзначив благословенними грамотами керівників навчальних закладів та кураторів груп.
Володимир Зайчук (завідувач відділу гуманітарної освіти, виховання та студентських справ інституту) та Галина Процик (заступник директора коледжу з виховної роботи) опираючись на нову концепцію національно-патріотичного виховання розказали про її зміст та завдання у навчально-виховних закладах. Виступ завершився врученням грамот від обласної профспілки працівників АПК кураторам груп за сумлінну працю у вихованні студентської молоді.
Куратор групи Зборівська О.М. поділилася досвідом роботи національно-патріотичного виховання студентства своєї групи.
Кандидат психологічних наук Макух О.І. наголосила на змісті та ознаках патріотизму. У виступі було акцентовано увагу слухачів на синдромі та психотравмі патріотизму і психологічних шляхах формування національно-патріотичного виховання.
Запрошені гості обговорили проблемні та перспективні питання щодо втілення концепції національно-патріотичного виховання у виховну роботу.
В каплиці інституту відбувся молебень за мир в Україні та упокій студентів, які загинули за на Майдані та в зоні АТО, який очолив Високопреосвященіший Архієпископ Нестор.


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook