Члени гуртка "Агротурист" переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2024 року

19 квітня 2024 року

     У рамках оголошеного Міністерством освіти і науки України Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та відповідно до Наказу ректора №144 від 23.02.2024 р. «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2023/2024 навчальному році» на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму відбулося підведення підсумків І туру конкурсу наукових робіт студентів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація».

  До І туру було допущено наукові студентські роботи, підготовлені майбутніми бакалаврами та магістрами денної форми навчання, членами наукового гуртка «Агротурист». Учасники представили основні здобутки, які висвітлені у наукових роботах за відповідними напрямками: «Туризм і рекреація».
  Представлені на конкурс наукові роботи студентів були підготовлені на проблемні, сучасні, актуальні тематики, що мають доцільність і практичне застосування в туризмі. У роботах здобувачів досліджено стан туристичної сфери в умовах війни, визначено напрями розвитку галузей, представлене власне бачення щодо регіонального розвитку туризму і рекреації, удосконалення напрямів діяльності туристичних підприємств.
 
 
Комісія відмітила найкращі роботи:

за напрямом «Туризм і рекреація» наукова робота "Гастрономічний туризм – актуальний тренд повоєнного розвитку сфери туризму України" члена гуртка "Агротурист" Оленченко Дар’ї  має 84 бали, а це відповідно ІІІ місце.

за напрямом "Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом" наукова робота  "Розвиток потенціалу сільського зеленого туризму України з фокусом на глобальні, національні і регіональні тренди" члена гуртка "Агротурист" Тетяни Маковської має 85 балів, а це відповідно І місце.

Дякуємо студентам за активну участь у конкурсі студентських наукових робіт!

Бажаємо подальших успіхів і перемог!

 
Лариса ГОПКАЛО,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму,
Ірина КУДІНОВА,
керівник гуртка "Агротурист"

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook