Відкрита лекція доцента кафедри глобальної економіки Герасименко Н. А.

22 квітня 2024, 18:00
  Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекцій в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, 18 квітня 2024 р. в он-лайн режимі відбулася відкрита лекція доцента кафедри глобальної економіки к.е.н. Герасименко Наталії Анатоліївни з дисципліни «Міжнародний аграрний бізнес», для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 “Економіка” освітньої програми «Міжнародна економіка» 2 курсу.
  Лекція присвячена ролі, функціям та особливостям діяльності міжнародних організацій, що входять до Організації Об’єднаних Націй, а також організацій Групи Світового банку. Особлива увага була приділена ролі міжнародних організацій у регулюванні міжнародного аграрного бізнесу.
  На лекції були присутні співробітники кафедри глобальної економіки, а саме: проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, професор кафедри глобальної економіки д.е.н. Кваша С. М. доцент к.е.н. Коробова Н. М., доцент к.е.н. Кірейцева О. В., доцент к.геогр.н. Перегуда Ю. А., зав ННЛ «AGMEMOD» Яцун А. Г.
  Крім того до лекції долучились: професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, д.е.н. Жемойда О. В., доцент кафедри статистики та економічного аналізу к.е.н. Куць Т.В., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі к.е.н. Гераймович В. Л., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності к.е.н. Чорненька Л. М., аспірантка кафедри обліку і оподаткування Савченко Н. Л.
  Відвідали лекцію також гості з інших закладів освіти, зокрема: к. пед. н., доцент кафедри філології та перекладу Київського національного університету технологій та дизайну та старший викладач кафедри іноземних мов та перекладу академії адвокатури України Мазепова Ю. С.
  Лекція побудована відповідно до робочої програми дисципліни «Міжнародний аграрний бізнес». Презентаційний матеріал був вдало доповнений особистими практичним знаннями лектора та цікавими фактами з діяльності міжнародних організацій, що було високо оцінено слухачами.
 к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки Олена КІРЕЙЦЕВА
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook