Відбулося засідання Клінічної ради факультету ветеринарної медицини і збори організаційного комітету з підготовки до акредитації EAEVE

22 квітня 2024 року
  19 квітня 2024 року відбулося чергове засідання Клінічної ради факультету ветеринарної медицини спільно із організаційними зборами щодо підготовки до міжнародної акредитації факультету. На засідання були запрошені члени організаційного комітету Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук, голови і представники робочих груп (науково-педагогічні, наукові працівники, студенти, аспіранти та інші працівники факультету).

 

   Голова організаційного комітету, декан факультету ветеринарної медицини, д. біол. н., проф. Микола Іванович Цвіліховський проінформував присутніх про акредитаційний процес, в якому зараз перебуває факультет і підготовку до предакредитаційного візиту експертами EAEVE. Організаційний комітет повідомив про розподіл обов’язків між учасниками усіх груп для написання звіту самоаналізу, збору доказів, перевірки тексту звіту і відповідності зазначеної інформації дійсному стану реалізації освітнього процесу за спеціальністю «Ветеринарна медицина». Офіцер зв’язку д.вет.н., проф. Марина Владиславівна Галат надала інформацію щодо особливостей СОП з біобезпеки на факультеті ветеринарної медицини.

 

   Згідно порядку денного засідання було розглянуто доповідь завідувача кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології, к.вет.н., доц. Володимира Васильовича Мельника щодо оновлення програми і щоденника з виробничої практики для ОПП «Ветеринарна медицина» від кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології.

   На засіданні було обговорено і інші питання діяльності факультету, дотичні завданням Клінічної ради.

Наталія ГРУШАНСЬКА,
голова Клінічної ради, д.вет.н., професор

Ірина ДЕРКАЧ,
секретар Клінічної ради, д.вет.н., доцент

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook