І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Інформаційні системи і технології»

8 квітня 2024 року
НУБіП України

На кафедрі тракторів і автомобілів відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Інформаційні системи і технології». Управління роботою комісії покладено на завідувача кафедри, професора Євгена КАЛІНІНА, разом зі співробітниками кафедри – асистентами Дар’єю ЛЕМІШКО та Станіславом КОСТЮКОМ. Кожен з членів комісії має значний досвід у науковій та педагогічній діяльності, що забезпечує об'єктивність та високу якість оцінювання представлених робіт.

Загалом у цьому заході взяли участь 12 студентів, які навчаються за спеціальністю 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Ці молоді дослідники вже відомі своєю активною участю у Всеукраїнських наукових та науково-технічних заходах.

0

У зв'язку з військовим станом ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей було відмінено. Тому переможців було визначено за результатами І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Інформаційні системи і технології» - конкурсна комісія віддавала перевагу доповідям, які відповідали основним критеріям оцінки, таким як актуальність проблематики, наукова оригінальність, практична цінність отриманих результатів та здатність учасників проводити наукові дискусії.

За результатами проведеного конкурсу обрано трійку найкращих робіт та присвоєно місця наступним здобувачам вищої освіти:

І місце: Олександр КОРНІЄНКО – здобувач вищої освіти за спеціальністю 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», другого року навчання;

ІІ місце: Олександр ЛИСЕНКО – здобувач вищої освіти за спеціальністю 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», другого року навчання;

ІІІ місце: Дмитро РАДІОЛА – здобувач вищої освіти за спеціальністю 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», другого року навчання.

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Станіслав КОСТЮК

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook