Кафедра педагогіки зустрічає майбутніх студентів

19 квітня 2024, 12:21

Кафедра педагогіки вчергове гостинно зустріла гостей на Дні відкритих дверей – важливому заході для майбутніх студентів, які роблять свій професійний вибір. Захід проходив у змішаному дистанційно-очному форматі.

Цього разу на запрошення співробітників кафедри (завідувача кафедри, професора Руслана Сопівника, професорів Оксани Васюк, Ігоря Буцика, доцентів Олега Єресько, Лесі Маценко, Світлани Виговської, старшого викладача Лідії Чередник) до нас завітали студенти закладів професійної та фахової передвищої освіти, зокрема Київського професійного технологічного коледжу, Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу, Прилуцького гуманітарно-педагогічного фахового коледжу імені Івана Франка, Богуславського гуманітарного фахового коледжу імені І.С. Нечуя-Левицького, Олександрівського аграрного фахового коледжу, Боярського фахового коледжу НУБіП України, Немішаївського фахового коледжу НУБіП України та ін.

 

Традиційно з вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернувся завідувач кафедри педагогіки, доктор педагогічних наук, професор Руслан Сопівник, який презентував спеціальності «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)», «Освітні, педагогічні, науки» («Педагогіка вищої школи», «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті»), а також усі переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України (навчання за програмою подвійних дипломів; стажування за кордоном; самореалізація як в освітньо-науковій, так і мистецько-творчій, спортивній діяльності).

Гості відвідали кабінет віртуальної та доповненої реальності лабораторії інформаційно-комунікаційних технологій в освіті кафедри педагогіки, де професор Олександр Кучай та асистент Павло Андрусик продемонстрували, як в освітньому процесі використовуються сучасні інформаційні технології, віртуальна реальність і штучний інтелект.

 

 

Із захопленням абітурієнти взяли участь у проведеному асистентом кафедри Аліною Рахманіною тренінгу з розвитку лідерських якостей, який охоплював широкий спектр аспектів від особистісного розвитку до комунікаційних навичок та стратегій розвитку універсальних soft-skills. Під час тренінгу абітурієнти отримали можливість удосконалити свої навички ефективного спілкування, вирішення конфліктів та прийняття рішень. Учасники, виконуючи практичні завдання, розвивали впевненість у своїх можливостях та готовність приймати відповідальні рішення як у навчальному, так і в професійному житті.

 

Також серед запрошених гостей асистентом кафедри Василем Костинюком та лаборантами Артемом Дацюком і Василем Юрійчуком була проведена лотерея «Приз переможця», під час якої були розіграні сертифікати на безкоштовну участь у цікавих майстер-класах від викладачів кафедри педагогіки з протистояння маніпулятивним впливам, формування лідерських якостей, написання мотиваційного листа, ораторського мистецтва, основ Web-програмування, тренінгах з формування навичок працювати в команді, унікальності власного «Я» тощо.

Зустріч пройшла в дружній, теплій атмосфері завдяки доброчинній підтримці керівника департаменту товарів для населення компанії БТУ-ЦЕНТР Романа Бабковича. Під час брейк-кави, організованої зусиллями асистента кафедри Ольги Сироєжко, гості мали змогу поспілкуватися зі студентами НУБіП України, які були помічниками заходу і відверто ділилися своїми враженнями про переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті.

 

Зустріч пройшла в позитивній та доброзичливій атмосфері. Сподіваємося на нові зустрічі вже в статусі студентів НУБіП України.

 

доцент кафедри педагогіки
Світлана Виговська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook