І знову профорієнтаційна зустріч талантів кафедри культурології

16 квітня 2024, 11:30

          Уже давно ми всі переконалися: профорієнтація для учнів випускних класів у школі є дуже важливою складовою їхньої успішної кар'єри. Це процес, який допомагає визначити свої інтереси, здібності та майбутні цілі, щоб  зробити обдумане рішення щодо вибору професії. Вчителі у школах проводять різноманітні тестування, консультації, години класного керівника, щоб допомогти учням зорієнтуватися у вирі професій, проте візити науково-педагогічних працівників вишів до шкіл є також важливими, особливо коли вони неординарні.

          Таким став  арт-десант кафедри культурології до учнів 9-11 класів школи I-III ступенів №111 ім. С.А.Ковпака Дарницького району м. Києва, коли до  доцента кафедри культурології Віктора Кавуна, старшого викладача Владислави Чайки та викладача  Олени Невмержицької долучились студенти університету, учасники творчих колективів кафедри  Анастасія Кулакевич, Ярослав Рябоконь, Каміла Задибчук, Денис Бережанський, Катерина Храпачевська, Андрій Ясинський, які доповнили інформацію НПП про один з найкращих вишів України - Національний університет біоресурсів та природокористування України – власними враженнями про цікаве навчання,  насичене студентське життя, широкий спектр можливостей у ньому. 
 

          І не лише розказали – показали, як у НУБіП можна розвинути свої таланти: поспівали для учнів і вчителів і запросили їх виконати разом «…а ми тую червону калину підіймемо, а ми нашу славну Україну розвеселимо».
          Приємним бонусом було отримати позитивні відгуки про університет від вчителів школи, які впізнали серед студентів своїх випускників і повідомили, що тут щороку є ті, хто обирає для здобуття фаху саме Національний університет біоресурсів та природокористування України.
 

          Переконані, що така зустріч допоможе учням зрозуміти, які можливості відкриває перед ними НУБіП, обрати фах до душі і зрозуміти,  як вони можуть досягти успіху у вибраній сфері саме після навчання в нашому університеті. Щиро дякуємо за співпрацю директору школи Валентині Степанівні Юрченко.
          До нових зустрічей!
 
Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології,

Владислава Чайка, старший викладач кафедри

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook