Профорієнтаційна робота кафедри

18 квітня 2024, 14:06

   Кафедра генетики, селекції і насінництва ім. проф. Зеленського активно займається профорієнтаційною роботою, адже хто як не селекцонери повинні відібрати найкращі зернинки з високим потенціалом, щоб далі їх розвивати, удосконалювати і в результаті отримати високопрофільних спеціалістів аграрної сфери.

   За запрошенням Ірини Валентинівни,  асистентки кафедри, стіни факультету відвідали випускники КЗ "Чоповицький ліцей".
   Віталій Жемойда активно співпрацює  з Іллінецьким фаховим коледжем, адже їх випускники також бажають вступати на агробіологічний факультет.
   На Дні відкритих дверей 4 квітня Олександр Макарчук, завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О.Зеленського, та Роман Спряжка, асистент кафедри, відкрили для випускників шкіл деякі таємниці сфери селекції рослин.
   На Дні відкритих дверей 18 квітня Олександр Макарчук, завідувач кафедри генетики, селекції і насінництва імені проф. М.О. Зеленського, провів міні-лекцію для випускників коледжів. Для прикладу, чи знаєте ви, що "Усе велике на землі бере початок з колоска". Завідувач розповів про велике значення насінини, зернятка, яке не можна недооцінювати. 
 
Ірина Шпакович, 
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook