ТРИВАЄ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ЕКОНОМІКИ

17 квітня 2024 року

16 квітня 2024 року в рамках затвердженого плану профорієнтаційної роботи співробітники кафедри економіки професор Мірзоєва Т.В., доценти Степасюк Л.М. і Чередніченко О.О. відвідали навчальні заклади Броварського району, Київської області, де зустрілися з випускниками шкіл. Зустрічі були присвячені висвітленню переваг навчання в НУБіП України на економічному факультеті, а також особливостей освітньої програми «Економіка підприємства»

Зокрема, були проведені зустрічі з учнями Калинівського опорного закладу загальної середньої освіти (с. Калинівка) і Великодимерського середнього загальноосвітнього навчально-виховного комплексу (с. Велика Димерка). В обох закладах зустрілися з випускниками трьох класів.
 
 
У ході зустрічей акцентували увагу учнів на тому, що в умовах сьогодення «Економіка підприємства» − найбільш універсальна економічна спеціальність, яка дає можливість оволодіти прийомами і методами ефективного ведення бізнесу й організації виробництва, досягнення підприємствами найкращих результатів за найменших витрат, а також забезпечення їхньої стратегічної конкурентоспроможності. 
 
 
 
 
 
Зосередили увагу випускників на тому, що, навчаючись на освітній програмі «Економіка підприємства», є широкі можливості набути сучасних знань і навичок для того, щоб працювати в бізнесі чи держструктурах, заснувати свій власний бізнес, реалізувати здібності лідера та організатора, бути затребуваними на ринку праці, отримувати високу заробітну плату, загалом стати успішною людиною.
 
 
 
 
 
 
Випускники шкіл із цікавістю слухали доповідачів, ставили свої не менш цікаві запитання і щодо вступу, і щодо опанування професії, на які отримали вичерпні відповіді й запрошення відвідати університет.
 
 Професор Тетяна Мірзоєва
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook