ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТКИ КАФЕДРИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ ІРПІНСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ

16 квітня 2024 року

   На запрошення завідувачки міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України, Вдович Валентини Григорівни 15 квітня доцентка кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Анастасія Кириченко прочитала гостьову лекцію для студентів Ірпінського фахового коледжу на тему “Розвиток електронної комерції в умовах воєнного та післявоєнного періодів”.

   Анастасія Кириченко у вступному слові зазначала, що сфера електронної комерції як у воєнний так і після воєнний період, є і буде однією з найбільш перспективних складових національної економіки. Розкриваючи тему, лекторка провела аналіз динаміки обсягів ринку електронної комерції в Україні за останні роки та на основі нього здійснила прогноз, який свідчить про те, що ринок e-commerce в Україні буде продовжувати своє зростання у наступні декілька років.

   Оскільки сучасна молодь є безпосереднім учасником електронної комерції та зважаючи на актуальність теми лекції, студенти коледжу виявили значний інтерес, що проявився у кількості запитань до лектора.
   Користуючись нагодою зустрічі, Анастасія Кириченко провела профорієнтаційну роботу щодо вступу та навчання в НУБіП України на спеціальність «Підприємництво та торгівля» та гостинно запросила студентів на день відкритих дверей.

Висловлюємо подяку завідувачці міжкафедральної навчальної лабораторії Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, Вдович Валентині Григорівні за запрошення.

Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Руслан Любар

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook