Кафедра глобальної економіки відкриває двері для майбутніх абітурієнтів

15 квітня 2024, 17:31
НУБіП України
  4 квітня 2024 року кафедра глобальної економіки економічного факультету НУБіП України провела профорієнтаційну роботу і відчинила свої двері для абітурієнтів.
  Кафедра радо зустрічала гостей на дні відкритих дверей, щоб долучити їх до світу професій, цікавих захоплень, сучасного освітнього середовища.    До нас завітали майбутні абітурієнти, їхні батьки, учні випускних класів Київського ліцею №179, школи №15 та №269 м. Київ, а також школи № 6 м. Гайсин, загалом близько 70 осіб (офлайн і онлайн).
  Майбутніх абітурієнтів з 12 години у 3 навчальному корпусі НУБіП України зустрічала відповідальна за профорієнтаційну роботу к.е.н., доцент Тімченко Ольга Леонідівна. Представники з різних шкіл за наперед визначеним графіком запрошували спочатку на зустріч з керівництвом університету, деканами, викладачами та студентами.

  Вітаючи майбутніх студентів, ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор педагогічних наук, професор Ніколаєнко Станіслав Миколайович розповів гостям про основні переваги навчання в університеті та побажав відповідального ставлення до вибору майбутньої професії.
  Після зустрічі з керівництвом університету школярі пішли у 10 корпус на презентацію факультету та частування, а потім екскурсію до навчально–наукової лабораторії «AGMEMOD» кафедри глобальної економіки. Учасники, які відвідали захід очно, змогли ознайомитися з навчальними обладнанням, яке використовується для навчання студентів. Завідувач кафедри доктор економічних наук, професор Вдовенко Наталія Михайлівна познайомила охочих з матеріальною базою кафедри та продемонструвала, як проходять заняття під час навчання.
 
 Дорогі абітурієнти, шановні батьки! Щиро дякуємо за довіру, за ваш вибір!
Кафедра глобальної економіки чекає на Вас!

 
к.е.н., доцент Тімченко О. Л.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook