Майбутні лісівники Донеччини запрошені до навчання в НУБіП України

1 травня 2015 року

     Наприкінці квітня у Великоанадольському лісовому коледжі Волноваського району Донецької області працювала експертна комісія з проведення акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності «Лісове господарство» і «Зелене будівництво і садово-паркове господарство».
     Голова комісії – завідувач кафедри лісової меліорації і оптимізації лісоаграрних ландшафтів НУБіП України професор Юхновський В.Ю. зустрівся із студентами коледжу, педагогічним колективом і провів профорієнтаційну роботу щодо залучення випускників коледжу до навчання в університеті.

    

     Майбутні абітурієнти із зацікавленням сприйняли презентацію про умови навчання в університеті, навчальну, наукову, культурну і спортивно-масову роботу студентів, їх побут і життєдіяльність.
    Після відповідей на питання Василь Юрійович вручив в.о. директора коледжу Денису Юрійовичу Іноземцеву навчальну літературу, буклети університету, навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства, умови вступу до Вишу, календарі тощо.

    Від імені працівників і студентів коледжу Денис Юрійович висловив слова подяки керівництву університету за запрошення до співпраці і подарував для музею університету фотоальбом «Зелена перлина Степу – Великоанадольський ліс», який по праву вважається колискою степового лісорозведення.

Оксана Миколаївна Сорокіна,
заступник директора з виховної роботи
Великоанадольського лісового коледжу


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook