Інтелектуальні розваги на юридичному факультеті продовжуються

26 квітня 2015 року

 

Дедалі популярнішими стають на юридичному факультеті розважальні конкурси, вікторини, інтелектуальні ігри Так, 23 квітня 2015 р. відбулася чергова юридична вікторина з історії політичної і правової думки в Україні, організована старшим викладачем кафедри теорії та історії держави і права Людмилою Степанівною Протосавіцькою для студентів 2 курсу юридичного факультету НУБіП України.

  

 

Цього разу студенти розділилися на три команди, відповідно до кількості груп на курсі.

Вікторина складалася з 10 турів: І тур “Знайдіть правильну відповідь”; ІІ тур “Що зайве і чому?” ; ІІІ тур “Хто є автором слів”; ІV тур – “Знайди пару”; V тур Криве дзеркало; VI тур – “Колесо фортуни”; VII тур – “Вгадай автора”; VIII тур – “Правові ребуси ”; ІХ тур – “Розгадай кросворд”; Х тур – “Конкурс капітанів”.

Усі питання до вікторини були подані у вигляді презентації, що дозволило учасникам досить швидко реагувати на поставлені питання. лісом піднятих рук. За правильні відповіді студенти отримували бали для своєї команди. Для кращої стимуляції і заохочення було застосовано нетрадиційне оцінювання балами за кожну правильну відповідь виступала цукерка. Це ще більш підстьобувало учасників, адже вони – діти, хоча і дорослі!

 

У результаті студенти показали високі знання з історії політичної і правової думки в Україні. За результатами конкурсів І місце посіли студенти ІІІ групи – капітан Дмитро Стецюк, ІІ місце зайняли студенти І групи – капітан Анна Шкіринець, ІІІ почесне зайняли студенти ІІ групи – капітан Олександр Гордієнко. Студентам були вручені грамоти та солодощі, які вони заробили чесною працею.

 

    

 

І традиційна фотосесія на згадку!

 

  

 

Людмила Протосавіцька,

кафедра теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook