Наставництво важлива складова навчально-виховної роботи

16 квітня 2024 року

У вищому навчальному закладі організація виховної роботи віддзеркалює новітні технології виховання студентства, роль та функції куратора академічної групи в управлінні системою позааудиторної виховної роботи.  Саме у процесі виховання студентів має бути реалізована мета та основні принципи національно-патріотичного виховання, що передбачає, з одного боку, поглиблений аналіз соціально-психологічної природи виховання як особистісно-комунікативного, особистісно-орієнтованого процесу, з іншого - розглядає організацію виховної роботи зі студентами крізь призму історично зумовлених соціальних функцій вищої школи та її цільового призначення. 

Наставником здобувачів 4 курсу 1 групи спеціальності 051-Економіка, доцентом економіки Людмилою Степасюк, систематично проводяться зустрічі зі студентами. Під час зустрічей обговорюються питання навчального процесу, проміжної атестації, стану оплати за навчання, правил проживання в гуртожитку. Також одним з важливих питань є інформування щодо дотриманні алгоритму дій під час сигналу повітряної тривоги. 

Не менш важливим є питання щодо нарахування додаткових балів, які впливають на формування стипендіального рейтингу та ряд інших показників.
В процесі однієї з таких зустрічей з наставником, окрім поточних питань обговорили участь студентів у Міжнародній науково-практичній конференції «Соціально-економічні виклики та можливості глобалізації», яка відбудеться 5 березня 2024 р. у м. Одеса. Тези на конференцію представила Марина Козловська на тему: «Тенденції розвитку виробництва гречки в аспекті розвитку нішевого виробництва». Побажаємо Марині успіху і гідно представити наш вуз на міжнародній конференції.
 
Куратор 1 групи 4 курсу

 

Людмила СТЕПАСЮК 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook