Заліщицький аграрний коледж імені Є. Храпливого розширює співпрацю з виробничниками регіону

1 травня 2015 року

     Нещодавно делегація викладачів відокремленого підрозділу університету «Заліщицький аграрний коледж імені Є. Храпливого» в рамках розширення співпраці з провідними підприємствами регіону відвідала ТзОВ «Бучачагрохлібпром»

     Члени делегації – Глова В.С., Башта І.С., Андрусик Р.В., Андрусик О.М., Грицишин С.Ф., Децовський Й.Й., Білінський І.В., Романович Я.В. – ознайомилися з новітніми тенденціями і технологіями, які широко використовуються у цьому господарстві. Зокрема, мова йде про технології в сучасному інтенсивному садівництві, одержання високоякісного посівного матеріалу більшості сільськогосподарських культур, вирощування посадкового матеріалу, виробництво високоякісного молока, використання комп’ютерного забезпечення, як в рослинництві так і тваринництві.

    Спілкування з головним агрономом-технологом садівництва Тарасом Мельником, директором насіннєвого заводу Михайлом Єгусяком, завідувачем тваринницьким комплексом Іваном Сенів розширило знання про сучасні технології в аграрній сфері.
     Під час візиту домовлено з головою правління Гадзом П.І. про використання матеріально-технічної бази підприємства для покращення професійної практичної підготовки студентів коледжу.

Володимир Глова,
директор ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого"

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook