ВИХОВНА РОБОТА СЕРЕД СТУДЕНТІВ 3 КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

15 квітня 2024 року

   Освітня й виховна діяльність навчального закладу повинна знаходитись у тісному взаємозв'язку, доповнюючи і збагачуючи одна одну. Ця теза є особливо актуальною в умовах воєнного стану, коли студенти навчального закладу перебувають в постійному стресі через війну. За таких умов істотно зростає роль наставника академічної групи, який повинен надавати організаційну, психологічну та соціально-педагогічну підтримку учасникам освітнього процесу.


   

   1 квітня 2024 р. студенти 3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» розпочали навчання в очному форматі, а в наставників академічних груп відразу стало більше роботи, адже виховання – це багатогранний та складний процес, значення якого неможливо переоцінити.
   Після проведення виховної роботи в аудиторії, де було обговорено академічну успішність студентів за першу половину семестру та проаналізовано результати атестації, наставники академічних груп 3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Березовська Л.О. та Томашевська О.А. відвідали студентський гуртожиток, де ознайомились з побутом студентів.


 

 В гуртожитку наставники зустрілися зі студентами та провели бесіду щодо дотримання правил проживання в гуртожитку, а також обговорили алгоритм їх дій під час повітряних тривог.

Людмила Березовська,
Ольга Томашевська,
доценти кафедри
організації підприємництва та біржової діяльності
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook