День відкритих дверей на кафедрі економіки НУБіП України

13 квітня 2024 року
   Традиційно на початку квітня Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно запрошує на День відкритих дверей учнів-випускників закладів освіти для ознайомлення не тільки з умовами вступної компанії в поточному році але й з наданням інформації де можуть реалізувати абітурієнти свої амбіції для здобуття майбутнього фаху.
   До даного заходу активно долучилися співробітники економічного факультету і кафедри економіки зокрема. На запрошення відгукнулося багато бажаючих відвідати університет щоб ознайомитися з перспективами вступу на одну з найпрестижніших спеціальностей та здобути фах економіста. Економіка підприємства – це найбільш універсальна економічна спеціальність, яка дає можливість оволодіти прийомами і методами ефективного ведення бізнесу і організації виробництва, досягнення підприємствами найкращих результатів при оптимальних витратах, а також забезпечення їхньої стратегічної конкурентоспроможності.
   Гостей ознайомили з аудиторіями, лабораторіями, бібліотекою, їдальнею та іншими інфраструктурними об’єктами для ефективного навчання. В сучасних умовах не на останньому місці всіх цікавить безпека навчального процесу, який відбувається в більшій мірі аудиторно, тому були представлені об’єкти укриття якими забезпечені всі навчальні корпуси.

  Звичайно за короткий час ознайомитися з усіма перевагами навчання в університеті досить важко, хоча територіально всі підрозділи (гуртожитки і навчальні корпуси) знаходяться у безпосередній близькості. Незважаючи на це школярам сподобалися локації університету, які знаходяться у мальовничому Голосієво з великою кількістю локацій для фотографування та отримання незабутніх вражень. 

   Традиційно захід проходив у змішаному форматі – учасники мали можливість долучитися до Дня відкритих дверей як в офлайн, так і в онлайн форматі.

 

Колектив кафедри економіки НУБіП України
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook