Попередній розгляд дисертаційної роботи Руслана Заріцького

13 квітня 2024 року
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

12 квітня 2024 року о 9-00 в ауд.117 бл.А відбулось розширене засідання кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, на якому основним питанням був попередній розгляд дисертаційної роботи Руслана Заріцького на тему "Екологічні підходи терапії корів за маститу" (наук. керівник, доц. Юрій Жук).

В обговоренні доповіді брали активну участь співробітники кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, завідувач кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії доцент Вадим Іщенко, викладачі кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології професор, член-кореспондент НААН України Валерій Ушкалов, професор Микола Радзиховський, доцентка Ганна Козловська.

Науковий керівник, доцент Юрій Жук високо оцінив наукові здобутки здобувача і підкреслив важливість обраної ним тематики для науки і практики в Україні.


За результатами голосування було прийнято одноголосне рішення рекомендувати дисертаційну роботу Руслана Заріцького для розгляду на засідання НДІ здоров’я тварин.
     Доц.В.Лакатош
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook