Зустріч з майбутніми потенційними абітурієнтами середньої загальноосвітньої школи №297 м. Києва

12 квітня 2024 року
НУБіП України

Представники кафедри тракторів і автомобілів НУБіП України у складі завідувача кафедри Євгена КАЛІННІА та доцента кафедри Івана КОЛЄСНІКА активно проводять профорієнтаційну роботу серед школярів випускних класів 2024 року – майбутніх потенційних абітурієнтів.

Сьогодні проведено зустріч з учнями 9-11 класів середньої загальноосвітньої школи №297 м. Києва. Під час зустрічі завідувач кафедри тракторів і автомобілів Євген КАЛІНІН надав для школярів випускних класів детальну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, умови навчання на спеціальностях механіко-технологічного факультету, проходження практики та перспективи працевлаштування на кафедрі тракторів і автомобілів.

Зацікавленість майбутніх абітурієнтів викликала інформація про спеціальність 274 «Автомобільний транспорт». Представники Університету з радістю запросили всіх бажаючих на день відкритих дверей кафедри тракторів і автомобілів, який відбудеться 29 квітня та 1 травня 2024 року, де можно буде побачити, як живе та розвивається кафедра, познайомитись та поспілкуватись з викладачами.

Представники кафедри роздали інформаційні матеріали про механіко-технологічний факультет та кафедру тракторів і автомобілів, побажали майбутнім абітурієнтам вдало закінчити навчання в школі та успішної вступної кампанії до Університету.

Кафедра тракторів і автомобілів висловлює вдячність адміністрації середньої загальноосвітньої школи №297 м. Києва за гостинність та можливість проведення профорієнтаційної роботи з майбутніми абітурієнтами.

 

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Юліана КОЛЄСНІК


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook