Здобувачі та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму на гостьовій лекції від Юлії Косенко

4 квітня 2024 року

      У рамках Дня кар’єри, який проводить кафедра готельно-ресторанної справи та туризму відбулася гостьова лекція операційної директорки готельної мережі Ribas Hotels (https://www.facebook.com/ribasgroupЮлії Косенко (https://www.facebook.com/pozhidaeva.y) для здобувачів ступеня вищої освіти «бакалавр» і «магістр» освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанний бізнес», «Туризм», «Міжнародний туристичний бізнес».

 

   Потреба в емоціях та подорожах не зникає – саме з такого гасла розпочалася гостьова лекція. Під час динамічного виступу спікерки студенти мали можливість ознайомитися з особливостями готельної мережі та готелів, які знаходяться в управлінні компанією. Зацікавленість у здобувачів викликали концепції  проєктів, якими нині займаються у компанії, їх специфіка та географічна експансія.

 

     Окрему увагу було приділено питанням запуску готелю, технічним та організаційним аспектам, а також ролі кожного працівника у цьому процесі, задачах, які ставляться перед виконавцями. Спікерка наголосила, що основними з них є: технічний запуск підприємства; формування команди готелю; впровадження готельних стандартів; швидкий запуск роботи всіх служб готелю; налаштування бізнес-процесів. Робота команди Pre – Opening здійснюється за такими напрямами, як: підготовка до технічної експлуатації (включаючи отримання всієї необхідної документації); до проходження класифікації-сертифікації готелю; оснащення номерного фонду; розробка концепції готелю; опрацювання фінансового блоку; робота з персоналом; навчання та cтандарти операційних служб; робота з маркетингу та продажу, а також команди відділу турботи; F&B.

 

 

       Під час лекції пані Юлія представила інформацію про роботу готельної мережі та потребу у фахівцях викликану диверсифікацією діяльності, а саме виходом на нові ринки. Поділилася досвідом професійного розвитку та побудови кар’єри.

   Студенти та викладачі щиро вдячні Юлії Косенко за цікаву, надихаючу та практичну зустріч, яка ще раз довела правдивість вислову, що лідерами стають ті, хто не боїться змін!

 

Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,

завідувач кафедри готельно-ресторанної справи

та туризму

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook