Відкрита лекція доцента Сисак К.Я.

4 квітня 2024 року
кафедра вищої та прикладної математики
04.04.24 доцентом кафедри Сисак К.Я. було проведено відкриту лекцію на тему «Власні числа і власні вектори лінійного оператора» з дисципліни «Лінійна алгебра та аналітична геометрія» для студентів 1 курсу спеціальності Інженерія програмного забезпечення. Запис лекції доступний за посиланням youtu.be/A53ULpYrLQ8.
 
Лекція проведена згідно графіка проведення відкритих лекцій. Тема лекції відповідає робочій програми дисципліни. Для проведення лекції використувався додаток Zoom. На лекції були присутні в. о. завідувача кафедри вищої та прикладної математики д. т. н., проф. Мейш Ю.А., д. ф.-м. н., проф. Шидліч А.Л., к. ф.-м. н., доц. Арнаута Н.В, к. п. н., доц. Силенок Г.А.
На початку лекції було сформульовано мету та орієнтований план лекції. Матеріал лекції ґрунтувався на поняттях та твердженнях попередніх лекцій з дисципліни, а також на уміннях та навичках, що вже були здобуті студентами під час практичних занять. Окрім теоретичного матеріалу на лекції було розглянуто достатню кількість прикладів та розібрано приклади розв’язання типових задач. Лектор підтримувала контакт з аудиторією, слухачі лекції відповідали на запитання та реагували на прохання доповідача.
 
В цілому лекційне заняття було проведено на високому науковому і методичному рівні, про що свідчить анкетування викладачів та студентів.
Юлія МЕЙШ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook