Профорієнтація для учнів випускних класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 15 міста Києва

28 березня 2024 року
 «Виберіть собі роботу до душі і вам не
доведеться працювати жодного
дня у своєму житті»
китайський мудрець Конфуцій
  Напередодні Дня відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, який відбудеться 4 квітня В НУБіП України, доцент кафедри глобальної економіки, Кірейцева Олена, провела профорієнтацію для учнів випускних класів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 15 міста Києва.

  Науково-педагогічні працівники університету здійснюють професійну орієнтацію учнів старших класів для того, щоб виявити здібності майбутніх студентів у певному напряму та допомогти обрати оптимальний для них фах, в якому вони зможуть максимально себе реалізувати. Щастя людини залежить від багатьох складових і одним з його важливих елементів є улюблена робота. Коли робота надихає, радує, задовольняє, коли людина почуває себе реалізованою – це і є щастя.
  Декілька раз на рік Національний університет біоресурсів і природокористування України проводить дні відкритих дверей, під час яких абітурієнти можуть ознайомитися з університетом загалом, завітати на різні факультети, познайомитись зі спеціальностями та освітніми програмами, навчальним процесом, науковим, культурним та спортивним життям, перспективами працевлаштування випускників, організацією дозвілля в університеті.

  На зустрічі з учнями Спеціалізованої школи № 15 міста Києва Олена Кірейцева провела профорієнтацію, розповівши про особливості навчання на економічному факультеті НУБіП України, ознайомила зі спеціальністю 051 “Економіка” (освітня програма “Міжнародна економіка”), наголосивши на затребуваності майбутньої професії. У глобальному світі економіст-міжнародник є лідером, випереджаючи інші професії за швидкістю проникнення в ділову практику, адже знання в області міжнародної економіки та світових економічних відносин, навички ведення зовнішньоекономічних операцій, безумовно, потрібні не тільки у великих компаніях і організаціях, а й у малому та середньому бізнесі.
  Ідеальна робота - це та, яка дає змогу бути собою і виражати індивідуальність, проявляти свої таланти та достатньо заробляти. Ми бажаємо майбутнім студентам НУБіП України обрати професію, яка принесе їм як матеріальне так і моральне задоволення, та щоденні позитивні емоції.
к.е.н., доцент Тімченко О. Л.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook