Відкрита лекція доцента кафедри статистики та економічного аналізу Куць Т.В.

25 березня 2024, 16:00

Відповідно до затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, 25 березня 2024 р. відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента Куць Т.В. з дисципліни «Аналіз господарської діяльності» для студентів 3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», освітньої програми «Облік і аудит». Лекція відбулася онлайн, з використанням платформи Zoom.

Тема лекції: «Аналіз основних засобів». Матеріал лекції був присвячений теоретичним та практичним засадам проведення аналізу основних засобів підприємства в сучасних умовах; було розглянуто питання щодо значення та основних завдань аналізу основних засобів підприємства, його інформаційного забезпечення; презентовано алгоритми з аналізу стану й динаміки основних засобів та аналізу ефективності їх використання; проаналізовано показники відтворення основних засобів та особливості аналізу машинно-тракторного парку.

На лекції були присутні в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу, к.е.н., доцент Музиченко А.О., в.о. завідувача кафедри банківської справи та страхування, к.е.н., доцент Костюк В.А., д.е.н., професор Лазаришина І.Д., д.е.н., професор  Негода Ю.В., д.е.н., професор Савчук В.К., гарант освітньої програми «Облік і аудит» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» к.е.н., доцент Кузик Н.П., к.е.н., доцент Воляк Л.Р., к.е.н., доцент Гузь М.М., к.е.н., доцент Макарчук О.Г., к.е.н., доцент Нагорний В.В., к.е.н., доцент Симоненко О.І., к.е.н., доцент Чухліб А.В., к.е.н., доцент Шиш А.М.

За змістом лекція побудована у відповідності до плану теми та робочої програми дисципліни «Аналіз господарської діяльності» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Лекційний матеріал супроводжувався практичними прикладами з аналізу основних засобів за даними сільськогосподарського підприємства ТОВ «Сігнет-Центр», що сприяло кращому розумінню теми та опануванню студентами практичних аналітичних прийомів з аналізу основних засобів.

Куць Т.В. продемонструвала вільне володіння навчальним матеріалом, викладання якого було доповнене змістовною та цікавою презентацією.

В загальному відкрита лекція к.е.н., доцента Куць Т.В. була проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні та одержала позитивні відгуки колег і студентів.

 

Воляк Л.Р.,

к.е.н., доцент, заступник декана ЕФ 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook