Відкрита лекція з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю АПК

28 березня 2024 року

       Проведення відкритих лекцій є базовим принципом моніторингу діяльності викладачів, сприяє взаємообміну методиками проведення занять та покращенню надання освітніх послуг. Такі підходи реалізують засади відкритості та професійної спрямованості у підготовці фахівців, дозволяють ознайомлювати викладачів з усіма курсами,  поліпшувати власні навчальні курси, забезпечуючи максимальну інтеграцію та взаємопоєднання навчальних дисциплін.

      27 березня 2024 року доцентом кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Тетяною Науменко було проведено відкрите лекційне заняття на тему «Основи системи менеджменту якості за міжнародним стандартом ISO 9001:2015» для студентів факультету харчових технологій та управління якістю АПК  спеціальності 181 «Харчові технології».

      Лекцію супроводжував презентаційний матеріал з демонстрацією чинних нормативних документів та останніх вимог. Відкрита лекція була проведена на високому педагогічному рівні й одержала схвальні відгуки від студентів, присутніх колег та запрошених слухачів, про що свідчать результати анкетування якості лекційного навчання, здійсненого за затвердженою в університеті формою.

Тетяна Бровенко,

доцент кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook