Профорієнтаційний день

22 березня 2024 року

Співробітники кафедри гоеінформатики і аерокосмічних досліджень Землі, старший викладач Денисюк Богдан Іванович та асистент Заячківська Богданна Богданівна провели одразу чотири профорієнтаційні зустрічі з учнями 10 і 11 класів Васильківського академічного ліцею "ПРЕСТИЖ".

Вдячні педагогам ліцею за надану можливість розказати майбутнім абітурієнтам про перспективи навчання на факультеті землевпорядкування та в НУБіП України в цілому. Проте варто відзначити, що нас добре знають в цьому навчальном закладі, осікільки їх випускники навчаються на нашому факультеті, багато хто вже є випускниками факультету землевпорядкування чи інших факультетів нашого університету.

 

Часто на вибір впливають такі фактори як зручне і компактне розташування навчальних корпусів НУБіП України і велика кількість вибору спеціальностей від гуманітарних до математичного спрямування. Денисюк Б.І. та Заячківська Б.Б. налагодили контакти з представниками школи та обіцяли інформувати про цікаві заходи та дні відкритих дверей. А до 10-го класу ще раз запланована поїздка на осінь.

Антон Кошель,

доцент кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook