Гостьова лекція – сучасний метод навчання студентів-аналітиків

19 березня 2024, 17:00

19 березня 2024р. відбулася гостьова онлайн-лекція Володимира Мірненка, бренд-менеджера «PÖTTINGER UKRAINE», для студентів 2-го та 3-го курсів ОС Бакалавр спеціальності «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» та викладачів кафедри статистики та економічного аналізу.

Тема лекції: «Формування врожаю сої як елемент технологічних знань аналізу її виробництва».

Під час онлайн-лекції Володимир Мірненко поділився власним досвідом та результатами зарубіжних досліджень щодо специфіки формування врожаю сої й основних факторів, які на це впливають та потребують детального вивчення при проведення аналізу її виробництва.

Пан Володимир розповів про важливість, напрями, потенціал та перспективи використання Big Data в Україні при проведенні бізнес-аналізу та створенні математичних моделей врожайності сільськогосподарських культур. Сучасні технічні та інформаційні можливості людства дозволяють з високою точністю здійснювати прогнозування врожайності сільськогосподарських культур з врахуванням впливу кожного окремого фактора відповідно до конкретних природно-кліматичних умов.

Особливу зацікавленість у студентів викликали питання потенціалу генної інженерії та можливого впливу ГМО продуктів на живі організми, на що отримали глибоку, всеохоплюючу відповідь.

Від імені студентів та викладачів кафедри статистики та економічного аналізу висловлюємо щиру подяку компанії «PÖTTINGER UKRAINE» та особисто Володимиру МІРНЕНКО за цікаву та змістовну лекцію!

 

Висловлюємо щиру подяку компанії TOV «PÖTTINGER UKRAINE», Володимиру МІРНЕНКО за цікаву та змістовну лекцію!

 

 

Анатолій Шиш,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу

 

 

 

 

 

 

 

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook