I тур Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Європейські студії» відбувся на кафедрі глобальної економіки

4 березня 2024, 10:32
Кафедра глобальної економіки
  Згідно наказу ректора НУБіП України від 05.12.2023 р. № 1265 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023-2024 н.р. у НУБіП України» та розпорядження декана економічного факультету Анатолія Діброви від 16 лютого 2024 р. № 1 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей та навчальних дисциплін» 28 лютого 2024 року на кафедрі глобальної економіки відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Європейські студії» для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр» спеціальності «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка». Проведення студентських олімпіад з навчальних дисциплін, спеціальностей і освітніх програм активізує розвиток творчого мислення студентів і стимулює змагань в навчанні, підвищує якість підготовки кваліфікованих фахівців, прищеплює студентам зацікавленості та любові до вибраної професії, заохочує талановитих студентів, які мають глибокі знання та широкий світогляд, студентів, які у майбутньому готові розвивати науку.
  В олімпіаді прийняли участь студенти ОС Бакалавр спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» 1 курсу 2 групи, які є членами студентського гуртка кафедри глобальної економіки «Міжнародна економіка».

  Конкурсні завдання для вирішення передбачали наявність у студентів теоретичних знань та навичок розв′язку практичних завдань з навчальної дисципліни «Європейські студії». В якості завдань для виконання учасникам було запропоновано написати огляд вступу будь-якої європейської країни до ЄС. Дати оцінку, як саме вступ до Європейського Союзу вплинув на економіку, соціальне життя та добробут тієї чи іншої країни.
  Переможцями І етапу студентської олімпіади у 2023-2024 навчального року стали:
І місце – Ольга Гончаренко, студентка 1 курсу 2 групи ОС Бакалавр 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка»;
ІІ місце – Марія Йоєнко, студентка 1 курсу 2 групи ОС Бакалавр 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка»;
ІІІ місце розділили – Софія Гудзішевська та Софія Холодна, студентки 1 курсу 2 групи ОС Бакалавр 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка».

  Всім учасникам І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади дякуємо за учать та бажаємо подальших малих та великих перемог!
к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки,
гарант ОПП "Міжнародна економіка"
Кірейцева О. В.
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook