Парад студентських олімпіад на кафедрі ТІДП: студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів позмагалися з навчальної дисципліни «Правова культура особистості»

18 березня 2024 року

18 березня 2024 року серед студентів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» мною було проведено олімпіаду з дисципліни «Правова культура особистості».

 

Цей захід був спрямований на підвищення рівня правової обізнаності, поглиблення практичних навичок  і застосування у громадянському житті суспільства,  а також зацікавленості студентів у вивченні дисципліни.

Олімпіада була проведена в декілька турів та складалася з різних завдань, які були успішно розв’язані студентами при високій активності та ерудиції студентів, на достатньому учбовому та організаційному рівні,  а також сприяла згуртованості, комунікації та застосуванню набутих знань з дисципліни.

 

За результатами підсумків проведеної олімпіади було визначено переможців:

1 місце – Волощук Соломія Вадимівна студентка 3 курсу 2 групи спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»;

2 місце – Бойко Альона Олександрівна  студентка 3 курсу 3 групи спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»;

3 місце - Волощук Софія Вадимівна студентка 3 курсу 2 групи спеціальність 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»;

Олімпіада була проведена в діловій та доброзичливій атмосфері, на високому організаційному та навчально – методичному рівні, а студенти показали значну зацікавленість та хороший рівень знань по вирішенню поданих завдань. Проведення таких заходів сприяє подальшому підвищенню рівня правової обізнаності серед студентів та інтересу до права.

Дякуємо керівництву учбового закладу та кафедрі теорії та історії держави і права за надану можливість прийняти участь у проведенні цікавого та корисного заходу!

 

Олена Попова

доцентка кафедри теорії та історії держави і права

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook