За знаннями бджільництва у НУБіП України

15 березня 2024 року
Колектив кафедри займається не тільки науково-педагогічною, але й цілеспрямованою профорієнтаційною робою. Для більшого охоплення всіх зацікавлених, кафедра бджільництва НУБіП представлена у всі соціальних мережах, також там розміщені форми для реєстрації майбутніх абітурієнтів та можливість задати питання. Найбільш популярним запитанням, яке задали 3731 респодентів - «Не думали, що бджільництву вчать на академічному рівні».
 
https://vm.tiktok.com/ZMM1jyWyQ/
Свою ефективність на всіх рівнях ми показуємо справами та відношенням до студентів, демонструємо якісну підготовку. Враховуючи, що всі фахівці мають різні функції у нас ведеться підготовка від бакалавра до доктора наук.
Постійно реагуємо на запити виробників та плідно з ними співпрацюємо. В межах цієї співпраці у грудні 2023 року на кафедру завітали представники кооперативу «Павік».
Пасічний виробничо-інноваційний кооператив «ПАВІК» знаходиться в м. Черкаси та вже більше 10 років займається виробництвом інвентарю і обладнання для бджільництва. Продукція підприємства відома багатьом бджолярам, користується належною повагою та попитом, як в нашій країні, так і за кордоном.
Одна із найпромисловіших розробок кооперативу – лінія з відкачування меду
Керівництво кооперативу «Павік» не шкодує коштів на навчання співробітників компанії. Вони постійно підвищують свій професійний рівень, беручи участь у спеціалізованих тренінгах, семінарах, конференціях, в тому числі на базі єдиної в Україні кафедри бджільництва НУБіП України, а також щорічно проходять атестацію.
Під час останнього відвідування кафедри представники кооперативу ознайомились із потужною навчальною базою, орієнтованими на вирішення проблем галузі фахівцями та оригінальними педагогічними підходами. У процесі жвавої дискусії виявили багато точок дотику і всі співробітники кафедри буди запрошені на виставку. Під час відвідування виставки всі НПП кафедри продемонстрували широкі освітянські послуги. Як результат- велика кількість зацікавлених.
https://vm.tiktok.com/ZMM1YXgJh/
Колектив кафедри на виставці
Найбільш зацікавленим виявився співробітник підприємства Олександр Губкін, який працює на різних посадах вищезазначеного кооперативу.
Жвава розмова завідувача кафедри бджільництва із майбутнім абітурієнтом Олександром Губкіним

Інвентар для розпечатування та проціджування меду
виробництва «Павік»
 
Його пріоритетом є контроль та удосконалення якості інвентаря з розпечатуванням стільників. У свій час він закінчив Іркліївський аграрний ліцей, але отриманих знань наразі недостатньо для ефективного росту та розвитку за фахом, тому він першим пріоритетом ставить для себе навчання в НУБіП України.
 
    М. Повозніков,
завідувач кафедри бджільництва 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook