ОРГАНІЗАЦІЙНІ ГОДИНИ СТУДЕНТІВ ЗА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 207 «ВОДНІ БІОРЕСУРСИ ТА АВАКУЛЬТУРА»

16 березня 2024, 21:11

Науково-педагогічний персонал зі спеціальності 207 «Водні біоресурси а аквакультура» провели організаційні години для студентів академічних груп першого (бакалаврського) та другог (магістерського) рівнів вищої освіти. Березневі кураторські години проводились у розрізі вшанування 210-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка – великого Кобзаря, який у свідомості кожного громадянина нашої держави займає місце національного героя.

 

 

 

План організаційних годин включав питання щодо відвідування занять студентами, участі у науковій роботі та студентських наукових гуртках, підготовки до науково-практичних конференцій, вибору місця проведення виробничої практики й обговорення нагальних поточних питань

 

Особливу увагу куратори академічних груп приділили особливостям очного навчання в умовах воєнного часу та правилам поведінки під час повітряної тривоги. Значну увагу було приділено обговоренню питань щодо відвідування лекцій та лабораторних занять, виконання самостійнихї робіт.

Не обійшли увагою куратори й побут студентів у гуртожитку, зокрема дотримання належного санітарного стану в житлових кімнатах та допоміжних приміщеннях, відповідальність за збереження майна та дотримання правил протипожежної безпеки.

 

На порядку денному також були питання допомоги Збройним Силам України, участь у волонтерських організаціях та створення кейсів, які б формували основу волонтерської допомоги.

На завершення куратори груп знову звернули увагу питанням навчального процесу, що є основою у підготовці фахівців рибогосподарської галузі та загального потенціалу нації.

Куратори академічних груп зі спеціальності 

водних біоресурсів та аквакультури

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook